Mijn beautygeheim

Kledingadvies, styleadviesJe wilt er natuurlijk ook altijd mooi gekleed en gestyled uitzien! Maar hoe? Op deze pagina vind je alle handige tips en tricks die je nodig bent om nog beter voor de dag te komen! Welke kleding accentueert jouw figuur? Welke kleuren kan je het beste dragen? lees gauw verder..

Om te beginnen, draag de juiste kleur!


De invloed van kleurů Je hebt vast wel eens gemerkt dat de ene kleur je beter staat dan de andere. Je ogen spreken bijvoorbeeld meer of je gezicht lijkt jonger. Het klopt dat kleur een enorme invloed op je uiterlijk heeft. Maar welke kleuren passen dan het beste bij jou? Om antwoord te krijgen op deze vraag kun je naar een kleurenspecialist gaan. Zij zal te werk gaan met verschillende gekleurde doeken om te kijken welke kleuren je het beste staan. Er zijn 4 verschillende kleurtypes, namelijk:

- Lentetype
- Herfsttype
- Zomertype
- Wintertypewarme en koude types


Deze 4 verschillende kleurtypes zijn weer te verdelen in warm en koud. Zo is de ene persoon warm en de andere koud. Iemand met veel sproetjes en warme groene ogen is een warm type. Iemand met blauwe ogen en zwart haar is daarintegen weer erg koel.
Het wintertype en het zomertype zijn erg koel. Herfsttypes en lentetypes zijn altijd warm. Lees verder om te ontdekken wat voor type jij bent!

Lentetype


kleurwaaierlente

Het lentetype is dus een warm type. Je hebt vaak goudblond haar en warme ogen, zoals bruin of groen. Ook kun je sproetjes hebben. Je huid heeft in ieder geval een warme ondertoon.
Ben je een lentetype dan zijn je kleuren licht en helder zoals je ze tegen komt bij narcissen, crocussen, paardebloemen en oranjerode geraniums. Ook lime staat je heel goed. Het heldere blauw zoals van aqumarijn en turqoois staan mooi. Combineer dit met goud. Gebruik frisse groene geuren.

Het lentetype kan het haar het beste kleuren in goudtinten en beste goudkleurige sieraden kiezen.

Herfsttype


waaierherfst Ook het herfsttype is een warm type. Dit herken je vaak aan warme haren, die in dit geval vaak donker of rood/rossig zijn. Soms zie je sproetjes maar het hoeft niet. De ogen zijn vaak groen of bruin.
Bij het herfsttype staan de vlammend rode en gele kleuren van de herfst bladeren je goed, met donkere aarde tinten. Ook heide paars kan prachtig staan, gecombineerd met brons of kopertinten.Bloedkoraal met goud hebben de oranje rode gloed die je goed staat. Mosgroen ter afwisseling van de rode en gele tinten staan je ook verrassend goed. Jouw geuren zijn houtig met een kruidige tint zoals bijvoorbeeld kaneel of sandelwood.Je kunt je haar het beste kleuren in kopertinten en je kunt het beste goudkleurige sieraden kiezen.

Zomertype


waaierzomer Als je een zomertype bent, heb je vaak lichte, blonde haren en ook is je huid licht en koel. Als je bruint in de zon wordt je eerst vaak wat rood en later bruin. Je hebt vaak koele, blauwe ogen, maar ook bruine ogen komen voor.
Je kleuren zijn dus koel en zacht, en het grijs domineert. Roserood staat je prachtig. Jouw voorkeurskleur is blauw in allerlei varianten. Jouw geuren zijn bloemig en poederachtig, heel zacht dus!

Je kunt jouw haar het beste kleuren in een zacht coupe soleil effect. Parels passen goed bij je door de zachte glans. Combineer deze met zilver.

Wintertype


waaierwinter Ben je een wintertype, dan ben je ook een koel type! Dit type komt het minste voor. Denk bijvoorbeeld aan Sneeuwwitje. Zij heeft een koele, lichte huid, maar wel donkere, koele haren. Wat bij dit type wel veel voorkomt zijn helderblauwe ogen met donkere haren!
Jouw voorkeurskleur vinden we in de violetten en stevig roden. Rode lippenstift kun je ook erg goed hebben! Je draagt ook graag zwart. Jouw geuren zijn zwoel exotisch of kruidig zakelijk.

Je kunt jouw haar het beste kleuren in koel rode tinten zoals aubergine.
Jouw sieraden: Smaragd, robijn en amethist zijn de stenen die passen bij uw kleurschema. Combineer ze met zilver.
De koele types waartoe het wintertype behoort hebben een moeilijk te benoemen glans op het haar. In de huid zijn zachte rose tinten te zien en de ogen kunnen variŰren van zuiver blauw tot donkerbruin. Het bruin is echter meer geneigd naar de rosebruine kleur van pure chocolade.

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl